Foto: Trym Ivar Bergsmo
Du er her: Hovedside - Nyheter
Kultursjefskollegiet på Stortinget
Igangsetting av planarbeid

Kultursamarbeidet i Vesterålen har igangsatt arbeidet med: "Strategiplan for Kultursamarbeidet i Vesterålen 2016-2019". Planarbeidet vil foregå i høst og fullføres med politisk behandling i løpet av vinteren 2016/2017.

Kultursamarbeidet i Vesterålen utarbeider en strategiplan for hver valgperiode. Arbeidet med ny plan ble igangsatt våren 2016 og skal fullføres rundt årsskifte.

 
  Sentralen
Arbeidsgruppa for planarbeidet er kultursjefskollegiet. 3 arbeidsmøter har vært gjennomført så langt. Bl.a. hadde kultursjefskollegiet et arbeidsmøte i Oslo i juni, der vi besøkte flere prosjekter for å få nye ideer som vi kunne ta med oss hjem til Vesterålen. Vi besøkte bl.a. Tøyensatsningen og Sentralen. Tøyen har bl.a. satset på Biblo, et unikt bibliotektilbud kun for ungdom 10-15 år. Sentralen er etablert i Norges eldste sparebankbygg, hvor de har skapt et unikt hus med 6 scener og kontorfellesskap for kulturentreprenører og kulturorganisasjoner. Vi besøkte også vår kulturkollega Tone Toften på Stortinget.

I høst fortsetter arbeidet med planen. Bl.a. skal vi ha et arbeidsmøte i august med en utvidet arbeidsgruppe. Dagen skal ledes av en ekstern prosessveileder.

Strategiplanen vil til slutt behandles politisk i Vesterålen regionråd og i eierkommunene. Har du innspill til planarbeidet, så send epost til postmottak@vestreg.no innen 15. september.
 
  Biblo Tøyen


buy abortion pill ">fiogf49gjkf05
 


Søk etter ord:


 
Postboks 243, Kjøpmannsgt. 2, 8401 Sortland, Telefon 76 11 15 00
Headerfoto: Trym Ivar Bergsmo • 2002-2019 © Systems by NorNet.no